
Sist vi sågs fick jag en burk auberginepure och en beskrivning på hur jag skulle göra. Du är för go! Jag kallar denna röra för Laszlos röra.
Igår när jag gjorde köttfärssoppa kom jag på att denna godingsmet skulle sitta som ett smäck ihop med soppan smakmässigt. Soppan finns i inlägget under detta.
Röran brukar annars användas till bröd men jag tycker den absolut har ett större användningsområde för den är totalt livsfarligt god!
Du behöver:
1 dl auberginepure
0,5 dl majonnäs (tipsar om Hellmanns vegomajonäs. Den är den godaste majonnäs jag någonsin smakat!)
Tro mig! Testa den! Mums! Den är mycket friskare än vanlig. Markant skillnad.
Lite svartpeppar och salt
1 liten finhackad rödlök
Blanda så är den klar! Mums. Now we talking! Alltså man blir lycklig den stund man äter den!
Garanterat en lyckad röra till festliga tillfällen. Baka ett gott bröd och servera denna till. Den kommer bli succé!
Pröva! Mumsfilibabba från Heidi