
Ibland kan jag få ett väldigt sug efter en smörgås med massa gott på. Då är det bra att ha dessa tillhands. Tänk avocadosmörgås och rödlök på...eller Bregott och en god ost.
Godmorgon från Heidi☀️

Det finns enklare recept men jag vill att det ska smaka lite extra så jag gör så här. Du behöver:
8 ekologiska ägg
9 dl havregryn (utan spår av gluten om så krävs)
500 gram keso
2 tsk bakpulver
1 knapp tsk salt
2 msk chiafrön
1/2 dl pofiber
1 dl solrosfrön
1 tsk kardemumma
Svartkummin att strö på.
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt noga utom svartkummin.
Låt svälla en liten stund.
Ta 1/2 dl till varje bulle. Jag brukar använda ett 1/2 dl-mått. Blöta händer gör smeten mindre kladdig. Det blir ca 24 st och de får plats på en bakpappersklädd plåt om man lägger dem ganska tätt.
Strö på svartkummin.
In i mitten av ugn 20 min.
Det som inte går åt de närmaste dagarna går att frysa in. Det är skönt att göra så här många så sparar man lite jobb på sikt!

Nu kommer snart en fin vän på frukost och sedan ska vi träna! Bra start på dagen!
Och några träningslåtar som ger styrka och energi. Det här med musik är väldigt indivuellt men kanske den faller dig i smaken!
Och den här hamnade i ett av mina träningsalbum igår! Visst bubblar den av energi?!